Nieuwsbrief

De wereld om ons heen verandert snel. Ook als het om afscheid nemen gaat. Altijd en voor iedereen creëren we een bijzonder, persoonlijk en warm moment als afscheid. Een moment dat echt een fijne herinnering wordt. Om dat te kunnen blijven doen, ontwikkelen we en groeien we. De nieuwe inzichten die we opdoen, delen we graag.

Het laatste nieuws ontvangen?

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief
Open hier

Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat wij ook kunnen garanderen dat wanneer u ons nodig heeft wij er ook voor u zijn.

Bij een overlijden komen er veel emoties los, belangrijk is om deze emoties ook te accepteren en deze er te laten zijn. U hoeft namelijk niets meer dan dat als eerste te doen. Na het overlijden mag u al contact met ons opnemen zodat wij op de hoogte gesteld zijn, bel gerust.  De (huis)arts zal in ieder geval allereerst de dood vaststellen waarna wij uw dierbare kunnen overbrengen naar het uitvaartcentrum of thuis in de vertrouwde omgeving kunnen opbaren. Daarna zullen wij samen alle zaken afstemmen welke geregeld dienen te worden geheel op het door u aangegeven tempo. U kunt ook onze checklist overlijden downloaden zodat u al kunt bekijken waar u rekening mee dient te houden.

Vanwege de vele mogelijkheden rondom de vormgeving van het afscheid bent u zelf in staat om invloed uit te oefenen op de prijs. Wij zullen samen met u geheel open alle mogelijkheden bespreken en ook direct aangeven welke bijbehorende prijsimpact keuzes hebben, zodat u weloverwogen datgene kiest wat bij u past. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft dekt dit in veel gevallen een behoorlijk deel van de kosten.