Afscheids inspiratie

Er is bijna niets persoonlijkers dan een uitvaart. Juist omdat het regelen van een uitvaart een intieme en emotionele periode is, inspireren we u graag bij het vormgeven van een uniek afscheid dat het levensverhaal van de overledene vertelt.

Klik hier

Wensen, ideeën en inspiratie voor een warme herinnering

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij bieden om uw afscheid persoonlijk en bijzonder te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het tonen van specifieke foto’s die belangrijk waren in het leven van uw dierbare, het plaatsen van persoonlijke attributen op de uitvaartkist die de unieke persoonlijkheid weerspiegelen, of het gebruik van bloemen in een speciale uitvaartmand die een bepaalde betekenis voor u hebben,

Een ander idee is het verstrekken van een kaartje met een roos aan de gasten na een thuisopbaring, als een symbool van dankbaarheid voor hun steun. Misschien wilt u na de uitvaartdienst een moment van samenzijn creëren waarbij u en uw naasten herinneringen ophalen onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl u samen Schrobbelaer drinkt, een lokale lekkernij die verbonden is met mooie herinneringen.

 

Uw persoonlijke touch

Bij Schuren Uitvaartzorg willen we u helpen om uw afscheid een persoonlijke touch te geven.

Wij geloven dat het toevoegen van unieke elementen en het creëren van een betekenisvolle ceremonie helpt bij het verwerken van het verlies en het koesteren van de herinneringen aan uw dierbare. Onze ervaren professionals staan klaar om u te inspireren en te begeleiden bij het maken van keuzes die recht doen aan uw wensen en die van uw dierbare.

Uitvaart op maat – Onze expertise, uw wensen

Bij Schuren Uitvaartzorg zetten we alles op alles om uw wensen en ideeën mogelijk te maken. Of het nu gaat om het plaatsen van een wielrenfiets bij de uitvaartkist van een gepassioneerde fietser, het afspelen van specifieke muziek die een bijzondere betekenis voor u heeft, of het toevoegen van andere bijzondere gebeurtenissen die u helpen om een afscheid te vormen dat echt bij u past, we staan voor u klaar om u te ondersteunen.

Onze ervaren uitvaartverzorgers luisteren naar u luisteren, denken met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

We hebben kennis van verschillende uitvaartvormen, rituelen en locaties, zodat we uw ideeën kunnen realiseren en een afscheid kunnen creëren dat bij u past.

Maak uw wensen kenbaar

Maak uw wensen kenbaar

Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we het belang van open communicatie. We nodigen u uit om uw wensen en ideeën met ons te delen, zodat we samen uw afscheid vorm kunnen geven. Of het nu gaat om specifieke muziek, een uniek eerbetoon of andere bijzondere verzoeken, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Meer weten?

De locatie waar het afscheid plaatsvindt kan zelf gekozen worden. Dit mag een uitvaartcentrum zijn maar andere locaties zoals de mooi aangekleden zaal, de vaste stamkroeg of de eigen huiselijke omgeving. Wij werken hiervoor in de regio samen met enkele mooie en bijzondere locaties zodat wij een afscheid vorm kunnen geven zoals het graag gewenst is.

Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat wij ook kunnen garanderen dat wanneer u ons nodig heeft wij er ook voor u zijn.

Vanwege de vele mogelijkheden rondom de vormgeving van het afscheid bent u zelf in staat om invloed uit te oefenen op de prijs. Wij zullen samen met u geheel open alle mogelijkheden bespreken en ook direct aangeven welke bijbehorende prijsimpact keuzes hebben, zodat u weloverwogen datgene kiest wat bij u past. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft dekt dit in veel gevallen een behoorlijk deel van de kosten.