Voorregeling

Het afscheid is een bijzonder hoofdstuk van het levensverhaal. Een moment om het leven te eren en een persoonlijk eerbetoon te creëren. Misschien wilt u zelf graag de regie hebben over hoe uw afscheid eruit komt te zien. Dat is een goede reden om uw wensen en voorkeuren vast te leggen en te bespreken met uw geliefden. Of misschien wilt u juist uw nabestaanden ontlasten in een emotionele tijd. Dat kan door hen richting te geven en de keuzes na uw overlijden alvast te maken uit liefde voor hen.

Voorregeling inplannen

Voorregeling: Zelf vormgeven aan een belangrijk moment in je leven

 

Soms dwingt het leven ons om na te denken over afscheid nemen, ongeacht de levensfase waarin we ons bevinden. Daarom is het waardevol om uw uitvaartwensen persoonlijk door te nemen. Net als het op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en bepalen of deze aansluiten bij uw eigen voorkeuren.

Op deze manier neemt u de regie in handen van een belangrijk moment in uw leven en dat van uw nabestaanden. Bovendien kunnen uw naaste familieleden alvast kennismaken met de uitvaartverzorger en uw wensen en behoeften leren kennen. Dit persoonlijke contact schept vertrouwen.

Betrek uw familie in uw wensen

 

Het kan daarom erg waardevol zijn om de uitvaartwensen persoonlijk door te nemen. Op de hoogte te zijn van wat de mogelijkheden zijn, of dit past bij uw eigen wensen en hiermee de regie in handen te nemen van een belangrijk moment in uw eigen leven maar zeker ook in dat van uw nabestaanden.

Uw naaste familie kan alvast vernemen welke wensen en behoeftes er zijn en kennismaken met de uitvaartverzorger. Want juist die persoonlijke benadering is hetgeen dat vertrouwen geeft.

Eer uw nalatenschap in een voorregeling

 

Door uw wensen vooraf vast te leggen, zorgt u ervoor dat uw afscheid een weerspiegeling wordt van wie u bent en wat u belangrijk vindt. Het biedt uw geliefden troost en het geeft hun de gemoedsrust dat ze uw laatste wensen vervullen.

kinderuitvaart
Wensenboekje (Voorregeling)

Wensenboekje (Voorregeling)

 

Onze uitvaartverzorgers zijn er om u in een persoonlijk gesprek te adviseren over de mogelijkheden welke uw wensen rondom het afscheid zo goed mogelijk kunnen invullen.

Speciaal hiervoor hebben wij een ‘wensenboekje’ ontwikkeld waardoor u niets hoeft voor te bereiden maar wij samen alles zullen bespreken en het makkelijker is om de precieze invulling van het afscheid vorm te geven.

Gratis wensenboekje aanvragen