Regel het nu, voor later

Het afscheid toegankelijk en bespreekbaar maken om zelf een uniek eerbetoon aan het leven vorm te geven als laatste hoofdstuk van het levensverhaal. Deze missie kan van toepassing zijn op uzelf omdat u graag de wensen rondom uw afscheid wilt vastleggen en bespreekbaar wilt maken met uw nabestaanden om aan afscheid vorm te geven hoe u het zelf graag wenst. Het kan ook een reden zijn om uw nabestaanden uit liefde voor hen in een toch al emotionele periode richting te geven, te helpen en niet te laten nadenken over de keuzes welke gemaakt dienen te worden na het overlijden. Soms loopt het leven echter anders dan gedacht en ontstaat de noodzaak om over het afscheid na te denken vanzelf.

Voorbereid zijn op afscheid uitvaartwensen vastleggen

Het kan erg waardevol zijn om de uitvaartwensen persoonlijk door te nemen. Op de hoogte te zijn van wat de mogelijkheden zijn, of dit past bij uw eigen wensen en hiermee de regie in handen te nemen van een belangrijk moment in uw eigen leven maar zeker ook in dat van uw nabestaanden. Uw naaste familie kan alvast vernemen welke wensen en behoeftes er zijn en kennismaken met de uitvaartverzorger. Want juist die persoonlijke benadering is hetgeen dat vertrouwen geeft.

 

 

Persoonlijke aanpak

Onze toegewijde uitvaartverzorgers staan klaar om u te adviseren in een persoonlijk gesprek. Daarbij verkennen we samen de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw afscheidswensen. Speciaal hiervoor hebben we een wensenboekje ontwikkeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voorbereidingen. Zo ondersteunen we u bij het vormgeven van de precieze invulling van het afscheid.

Neem contact op

Neem contact op

Ons team staat klaar om u te begeleiden in dit belangrijke proces. We helpen u bij het creëren van een uniek afscheid dat recht doet aan uw leven en uw nalatenschap.

 

Neem contact met ons op via 0475 472 286 of via e-mail naar info@schurenuitvaartzorg.nl.

Regel het nu voor later