Team

Uw behoeften tijdens de periode rondom het afscheid kennen wij als geen ander. We bespreken ze met u op een veilige en vertrouwde manier. Ons vakkundige team geeft samen met u een unieke invulling aan een bijzonder en warm afscheid. We hebben het over alle mogelijkheden om een zo authentiek en zo persoonseigen mogelijke invulling te geven aan dit moment. Door onze jarenlange, bewezen ervaring en het voortdurend bezig zijn met de laatste ontwikkelingen hebben al onze medewerkers de kennis, kunde en kwaliteit om voor u een uitvaart vanuit ’t hart te verzorgen.

Annemarie Schuren

Annemarie Schuren

“Elke dag geven wij families en nabestaanden een afscheid vanuit ’t hart. Want zo creëren we een bijzonder en warm moment als herinnering.

Daarom doen wij ons best altijd een persoonlijke en creatieve invulling aan ieder afscheid te geven.

Het is zo dankbaar om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Om een levensverhaal zo uniek mogelijk vorm te geven.”

Bart van Neer

Bart van Neer

“De wereld om ons heen is altijd in beweging. Dat vraagt om flexibiliteit van ons als mensen en van onze organisatie.

Wij willen iedere dag het verschil maken door zo persoonlijk mogelijk om te gaan met de wensen rondom een uitvaart. Schuren Uitvaartzorg richten we daarom ook zo in dat flexibiliteit de maatstaf is, met een ontzettend kundig oog voor detail en voor kwaliteit.

Zo kunnen onze uitvaartverzorgers ook daadwerkelijk oprecht betrokken zijn voor u.”

Marianne Schmidt - van Birgelen

Marianne Schmidt - van Birgelen

 

Mensen helpen, begeleiden en ontzorgen in de meest kwetsbare periode in hun leven, daar ligt mijn passie. Dat allemaal met persoonlijke elementen die het levensverhaal extra waarde toekennen.

Met veel empathie, warmte, betrokkenheid en met alle liefde begeleid ik de nabestaanden bij het afscheid van hun dierbare in alle rust en met oog voor detail. Een afscheid vanuit ’t hart vormgegeven…

Marion Schuren - Poels

Marion Schuren - Poels

“Een afscheid met oog voor detail en waarbij alles tot in perfectie geregeld is, geeft vertrouwen en kracht om moeilijke momenten te trotseren.

Daarin maken wij het verschil. Door juist hier mijn ruime ervaring in te zetten, kunnen we uw afscheid echt bijzonder maken en laten doorgroeien als warme herinnering.”

Eefje Scott

Eefje Scott

Het levensverhaal op een juiste manier vertalen geeft een afscheid de persoonlijke invulling die nodig is.

Herkenbaarheid en specifieke details maken het afscheid persoonlijk.

Een warm gevoel overhouden aan een afscheid geeft kracht voor de moeilijkere momenten. Elk onderdeel zal tot in de details verzorgd zijn en niets wordt aan het toeval overgelaten.

Har Schuren

Har Schuren

‘Elk specifiek detail kan bepalend zijn voor het gevoel van de nabestaanden. Altijd respectvol en met persoonlijke aandacht.”

 

Door de jarenlange ervaring zorgt ons team ervoor dat elke overledene een afscheid krijgt wat afgestemd is op zijn levensverhaal. Alle mogelijke invullingen hebben we door de jaren heen meegemaakt en we proberen altijd datgene te bespreken wat we passend vinden om het afscheid uniek te maken.

 

 

Marjo Poels

Marjo Poels

Ieder mens is uniek, ieder afscheid ook.

Alles wat ik daaraan kan bijdragen zal ik van harte voor u doen.

Josuine Douven - Schuren

Josuine Douven - Schuren

Oprecht betrokken, invoelend en meelevend. Pas dan weten we wat nodig is om de juiste invulling te geven aan het afscheid.

De ondersteuning die nodig is en ook op het juiste moment gegeven wordt kan veel betekenen.

Cindy Tholen

Cindy Tholen

In moeilijke tijden er voor elkaar zijn, juist dan kan dat kleine gebaar een enorm verschil maken.

Vanuit oprechte betrokkenheid kan de gepaste aanvulling gegeven worden om er voor de nabestaanden te zijn.

 

Cocki Young

Cocki Young

Woorden zijn niet altijd nodig. Vaak is het al voldoende door er ‘gewoon’ te zijn. Een glimlach, een luisterend oor of een arm om iemand heen slaan kan meer betekenen dan woorden kunnen uitdrukken.

Dat maakt dit werk ook zo bijzonder en waardevol;
Er ‘gewoon’ zijn.