Kernwaarden

Bij Schuren Uitvaartzorg is het onze missie om afscheid nemen toegankelijk en bespreekbaar te maken. Want alleen zo kunnen we samen met u een uniek eerbetoon aan het leven vormgeven als laatste hoofdstuk van het levensverhaal. Dat doen we door een persoonlijke en creatieve invulling van afscheid vanuit ’t hart te verzorgen. Zo wordt dit bijzondere en warme moment voor nabestaanden een bijzondere herinnering.

Visie

Visie

Nabestaanden door persoonlijke en creatieve invulling een afscheid vanuit ’t hart te verzorgen om zodoende een bijzonder en warm moment als herinnering te creëren.

Altijd volgens onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn onze leefregels. Alles wat we doen, doen we volgens deze waarden.

Over ons
Oprecht betrokken

Oprecht betrokken

 

Overlijden is vaak onvoorspelbaar. Plotseling is er voor nabestaanden een hele andere situatie. Dat kan lastig zijn.

Wij zijn oprecht betrokken. Door onze empathie en onze toewijding realiseren we een bijzonder en warm moment. Dat biedt troost en kracht. Een belangrijke ondersteuning in het rouwproces.

Bij Schuren Uitvaartzorg veren we mee met u als familie. We zorgen ervoor dat alle wensen tot in de kleinste details van hoge kwaliteit zijn uitgewerkt. Daar kunt u op vertrouwen.

 

Flexibel

Flexibel

 

Iedereen heeft een uniek levensverhaal. Opgebouwd uit momenten die het leven bepaald hebben.

Om dit levensverhaal op een goede manier te vertalen zijn we flexibel. We denken in mogelijkheden. En we dragen er zorg voor dat een persoonseigen afscheid authentiek is.

Het betekent ook dat we buiten de gebaande paden durven te lopen om nét dat verschil te maken. Een professioneel processysteem ondersteunt ons in het mogelijk maken van onze flexibiliteit.

Ondernemend

Ondernemend

 

De wereld verandert snel. Alles verandert. Ook de manier van afscheid nemen.
Het is onze missie om afscheid nemen een persoonlijke en warme herinnering te maken. Om dat te kunnen blijven doen, blijven wij zelf ook ontwikkelen en groeien.

Het klinkt misschien gek als het om afscheid nemen gaat, maar juist door alles zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten, kunnen we onze volledige aandacht aan u geven. Ook daarin blijven we groeien.

Die ondernemendheid en daadkracht maakt ook dat we altijd blijven onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden er zijn om het verschil te maken.

 

Leef de dag

Leef de dag

 

Het afscheid is een vast gegeven. En natuurlijk staat afscheid nemen in onze omgeving centraal. Juist daarom is het zo belangrijk om bijzondere momenten, groot en klein, te koesteren. Ieder moment kan een herinnering voor later worden.

Geniet daarom van vandaag. Zorg dat geluk en vreugde er iedere dag in overvloed zijn.

We zijn er voor elkaar. Iedere dag. We geven vertrouwen en zijn trots om samen ons leven te delen.

Een lach en plezier in het leven geven ons tenslotte de energie om moeilijke momenten te trotseren.

Geniet van het leven…Leef de dag…

schommel