Uitvaart regelen

Plotseling is er een sterfgeval. Misschien helemaal onverwachts of juist na een lang ziekbed. En nu staat u aan de vooravond van het voorbereiden van een uitvaart. Dat is niet niks. U maakt een ingrijpende gebeurtenis mee en dat vraagt om professionele persoonlijk hulp. Er komt veel op u af. Emoties zoals verdriet en dankbaarheid, maar er zijn ook veel vragen. Antwoorden heeft u misschien nog niet. Wel is er de noodzaak voor het maken van beslissingen. Wij zijn er dan voor u. Stap voor stap begeleiden we u met het maken van de juiste keuzes. Altijd vanuit 't hart.

Begeleiding bij het voorbereiden en regelen van de uitvaart

 

Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Ieder mens is tenslotte anders. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren. Naar de mooie verhalen over uw dierbare overledene. De grappige anekdotes. De bijzondere momenten. Natuurlijk luisteren we vooral ook naar uw wensen en uw behoeften.

We willen voor u een afscheid vanuit ’t hart vormgeven. Zo is de uitvaart van uw dierbare niet alleen afscheid nemen, maar vooral ook de start van een bijzondere en warme herinnering.

 

Onze diensten en mogelijkheden

Als uitvaartverzorger in Limburg, in de buurt van Roermond, bieden wij een breed scala aan diensten en mogelijkheden om de uitvaart helemaal naar uw wensen vorm te geven. Of het nu gaat om het voorbereiden van een begrafenis, het opstellen van een wilsbeschikking, het regelen van een crematie, of het verzorgen van een rouwauto en bloemen voor de begrafenis: stuk voor stuk momenten om het verhaal en het leven van uw dierbare in terug te laten komen. We helpen u daarbij.

Uitvaart regelen, een persoonlijk eerbetoon

Samen met u gaan we op zoek naar de beste manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Als het ware een persoonlijk eerbetoon. Altijd van deze tijd, met zorg en aandacht, vanuit ’t hart.
We begrijpen dat het verlies van een dierbare een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis is. Met onze gevoelige, laagdrempelige en toegankelijke aanpak staan wij voor u klaar om u tijdens deze moeilijke tijd te ondersteunen.

De uitvaart van uw dierbare regelen

De uitvaart van uw dierbare regelen

 

Ons team van Schuren Uitvaartzorg staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij voorbereiden van een uitvaart die vanuit het hart komt. Samen zorgen we voor een respectvol afscheid en een waardevolle herinnering.

Neem contact met ons op via info@schurenuitvaartzorg.nl of 0475 472 286.

Meld een overlijden telefonisch via 0475 472 286