Informatie Verzorgingstehuizen

Contact

Schuren Uitvaartzorg ondersteunt u graag bij het verbeteren van het welbevinden van uw bewoners

 

De zorgvraag wordt alsmaar groter, complexer en individueler waardoor het belangrijk is om hierin mee te blijven bewegen. Wanneer ouderen in een verzorgingstehuis komen wonen begeleiden de zorg professionals hen als belangrijk onderdeel van hun leven. Het welzijn en welbevinden van de bewoners is erg belangrijk en alles staat in het teken om hier aan bij te kunnen dragen.

De ondersteunende zorg geeft, naast de bewoners, ook een belangrijke geruststelling voor aanverwanten. Schuren Uitvaartzorg helpt vanuit maatschappelijk oogpunt mee om juist in deze levensfase een aanvulling te kunnen bieden aan het welbevinden en welzijn van bewoners, aanverwanten maar ook aan het zorgpersoneel en verzorgingstehuis.

 

Uniek programma

 

We hebben een speciaal programma, vanuit deze verschillende invalshoeken, samengesteld waarin wij op sociaal vlak u als zorgverlener kunnen aanvullen. Dit doen wij door het mogelijk maken voor bewoners in een verzorgingstehuis om samen met aanverwanten mooie herinneringen te maken en door hen op correcte wijze in te lichten over de mogelijkheden rondom de invulling van een belangrijk hoofdstuk van het levensverhaal.

Daarnaast zijn wij er ook voor de verzorgingstehuizen en zorg professionals door jullie te ondersteunen in een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen, invulling activiteitenkalender van bewoners en zodoende ruimte voor de zorg te geven en door als verlengstuk van het zorgaanbod te fungeren om ook de laatste fase van de zorg conform de gestelde kwaliteitscriteria in te vullen en daarmee een blijvende mooie warme herinnering aan deze belangrijke tijd over te houden.

Contact

Bij een overlijden komen er veel emoties los, belangrijk is om deze emoties ook te accepteren en deze er te laten zijn. U hoeft namelijk niets meer dan dat als eerste te doen. Na het overlijden mag u al contact met ons opnemen zodat wij op de hoogte gesteld zijn, bel gerust.  De (huis)arts zal in ieder geval allereerst de dood vaststellen waarna wij uw dierbare kunnen overbrengen naar het uitvaartcentrum of thuis in de vertrouwde omgeving kunnen opbaren. Daarna zullen wij samen alle zaken afstemmen welke geregeld dienen te worden geheel op het door u aangegeven tempo. U kunt ook onze checklist overlijden downloaden zodat u al kunt bekijken waar u rekening mee dient te houden.