Kwaliteit / Keurmerk

Wat bepaalt mijn keuze voor een uitvaartondernemer? Hoe weet ik of ik met een betrouwbare partij te maken heb? En waar moet ik aan denken bij het regelen van een uitvaart met of zonder uitvaartverzekering? Kies voor de juiste kwaliteit.

Vertrouw op kwaliteit

Door te kiezen voor Schuren Uitvaartzorg bent u verzekerd van een afscheid dat voldoet aan alle kwaliteitscriteria. Hier hoeft u zich gelukkig geen zorgen om te maken.

Onze organisatie voldoet aan alle eisen rondom de kwaliteitsborging uitvaartzorg. U kunt er hierdoor op vertrouwen dat alles goed is, terug te vinden is en we handelen in lijn met de zes zekerheden.

Afspraken die helderheid bieden
Bij Schuren Uitvaartzorg maken we duidelijke afspraken voor de uitvoering van de uitvaart. We leggen ze zorgvuldig vast, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een begroting die overzicht geeft
Binnen één dag ontvangt u van ons een heldere en overzichtelijke kostenbegroting. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Een soepele organisatie, met expertise
Vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloze organisatie en uitvoering van de uitvaart. Wij beloven u een soepele ervaring in deze moeilijke tijd.

Meedenkende uitvaartverzorgers
Bij Schuren Uitvaartzorg denken we écht met u mee. We staan altijd open voor uw wensen en feedback, om zo een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart te realiseren.

Een geruststellend idee
Mocht er onverhoopt een klacht of geschil ontstaan, dan kunt u rekenen op de Ombudsman Uitvaartwezen voor een eerlijke afhandeling. Uw tevredenheid staat voorop.

 

Integriteit is vanzelfsprekend

Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we dat het gedrag van onze uitvaartverzorgers essentieel is.

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

 

Nederland telt op dit moment circa 290.000 mensen met dementie. Zij leven ‘zo lang mogelijk’ of, inmiddels steeds vaker, ‘langer dan mogelijk’ thuis. Om, ook onder deze buitengewone en kwetsbare omstandigheden, voorbereid te zijn op de ontmoetingen met de mensen met dementie en hun naasten heeft Schuren Uitvaartzorg de uitvaartverzorger laten opleiden tot dementievriendelijke uitvaartverzorger om ook op dit specifiek vakgebied ondersteuning te kunnen bieden.

Dementievriendelijke uitvaartverzorgers betrekken mensen met dementie bij het afscheid op de manier die voor hen gepast is.