Over ons

Vanuit ’t hart. Dat is het belangrijkste van een afscheid. Schuren Uitvaartzorg is er voor u. Samen verzorgen we een persoonlijke en creatieve invulling. Zo creëren we een bijzonder en warm moment. Een waardevolle herinnering om aan terug te denken.

Contact

Een authentiek eerbetoon aan het leven

 

We zijn er voor u. Met troost en kracht op die moeilijke momenten.

Door oprecht betrokken en toegewijd te zijn. Uw zorgen geeft u met een gerust hart uit handen. En door samen uw ideeën en wensen te bespreken, kunnen wij zo authentiek als mogelijk dit belangrijke levensverhaal vertalen naar een afscheid dat doorgroeit als warme herinnering.

Natuurlijk kan afscheid nemen erg emotioneel zijn. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de details. Met onze ervaring en vakkundige kennis zorgen wij daarvoor.

Met Schuren Uitvaartzorg kiest u voor:

Vanuit ’t hart, vanuit de oorsprong

 

Al drie generaties is Schuren Uitvaartzorg er voor de omgeving. Met een positief gevoel terugkijken op zo’n emotionele gebeurtenis helpt bij rouwverwerking

Over ons

Een duidelijke stem

 

Thei Schuren (1984, +) was sinds 1960 koster en uitvaartverzorger in Linne. Hij kende al zijn dorpsbewoners persoonlijk. Hierdoor kon hij echt een persoonlijke én respectvolle begrafenis regelen.

Met gevoel en daadkracht

 

Har Schuren ging in 1984 verder waar zijn vader gebleven was samen met echtgenote Marion Schuren-Poels als eerste vrouwelijke uitvaartverzorger van Nederland. Uitvaarten bleven doordrenkt met persoonlijkheid, respect, passie, gevoel en daadkracht. Ze hebben zoveel mensen bijgestaan op zo’n moeilijk moment in het leven.

 

Bekende naam met het vertrouwde gevoel

 

Door de naam Schuren Uitvaartzorg terug bekendheid te geven, zetten we een familiebedrijf voort en wordt het in een modern jasje gestoken.

Authentiek afscheid nemen

 

Annemarie Schuren en Bart van Neer namen in 2022 het bedrijf over. Als derde generatie geven zij nu invulling aan de opvolging van het familiebedrijf gezamenlijk met de vertrouwde gezichten en de bekende naam.

Daarbij ligt de nadruk op een frisse, moderne manier alle wensen rondom het afscheid zo persoonlijk mogelijk vormgeven. Een creatieve invulling geven aan een dag met een traan maar ook met een lach.

Met respect, gevoel, kwaliteit en daadkracht, dat zijn onze kernwaarden die blijven. We willen het verschil maken, flexibel meeveren met de familie en denken in mogelijkheden.

Een uniek eerbetoon aan het leven creëren, met details die kloppen, op een locatie die perfect past bij de persoon. We proberen het verdriet te verzachten, met een laatste hoofdstuk van het levensverhaal dat rechtstreeks vanuit het hart vormgegeven is.