Uitvaartkisten

De uitvaartkist is een symbolische en tastbare weerspiegeling van de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Het is een laatste eerbetoon aan de dierbare en draagt bij aan het creëren van een waardig afscheid. De keuze voor het soort kist draagt dan ook bij aan een persoonlijk afscheid.

Een uitvaartkist die aansluit bij uw wensen

Uitvaartkisten hebben verschillende materialen, stijlen en ontwerpen. Daardoor kunt u een uitvaartkist kiezen die past bij de voorkeuren en levensstijl van de overledene. Daarnaast het kiezen voor een uitvaartkist u ook troost bieden. Het selectieproces kan een manier zijn om de herinneringen aan de overledene te koesteren en een gevoel van verbondenheid te creëren.

 

Vier keuze-stijlen uitvaartkist

We bieden een uitgebreid assortiment aan uitvaartkisten, zorgvuldig gecategoriseerd in verschillende stijlen: Traditioneel, Modern, Natuurlijk en Chique. Op deze manier kunnen we tegemoetkomen aan diverse voorkeuren en de juiste uitstraling creëren.

Duurzame materialen en zorgvuldige samenstelling

Bij Schuren Uitvaartzorg streven we naar duurzaamheid en respect voor het milieu. Onze uitvaartkisten worden daarom met zorg samengesteld en vervaardigd uit verantwoorde materialen. We maken gebruik van onbehandeld FSC- of PEFC-hout, en de standaard bekleding bestaat uit ecologisch ongebleekt katoen. Daarnaast bieden we gelakte en ongelakte varianten, zodat we rekening kunnen houden met uw milieuvoorkeuren.

 

 

Variatie in details

We hechten waarde aan de details, daarom bieden we mogelijkheden voor variatie in grepen, sluitingen en bekleding. Zo kunt u de uitvaartkist naar uw eigen smaak personaliseren en laten aansluiten bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

 

 

Maatwerk en eigen ontwerp uitvaartkist

We staan open voor uw persoonlijke wensen en afwijkingen. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om een eigen kist te ontwerpen. Onze ervaren uitvaartverzorgers zullen samen met u de best passende samenstelling creëren, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op een uitvaartkist die perfect aansluit bij uw visie.

Een uitvaartkist kan troost bieden

Een uitvaartkist kan troost bieden

Bent u op zoek naar een uitvaartkist die past bij uw wensen en de persoonlijkheid van uw dierbare?  Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Contact