Kennisgeving / Rouwdrukwerk

Bij het overlijden van een dierbare is het opstellen en versturen van een kennisgeving een van de eerste stappen. Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we dat deze tijdgevoelig is, daarom hebben we de vormgeving en het drukwerk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we flexibel, creatief en snel inspelen op uw wensen. We nemen graag de tijd om samen met u de juiste keuzes te maken en uw wensen op een passende manier te vertalen.

Rouwdrukwerk en kennisgeving

 

Rouwdrukwerk is vandaag de dag minder sober en we bieden een uitgebreide collectie ontwerpen. Als u wilt, kunt u zelfs uw eigen creatieve brief vormgeven. We begrijpen ook dat veel communicatie tegenwoordig online plaatsvindt, daarom ontwerpen we ook de benodigde media hiervoor.

Rouwadvertenties en rouwbrieven:
Een eigen uitdrukking met persoonlijkheid

 

Wilt u graag een rouwbrief met een foto van uw geliefde, een afbeelding van de geliefde bloemen, de sport die hij/zij beoefende of misschien een rustgevend natuurlandschap? Bij ons is er volop variatie in vormgeving, en door het kiezen van een speciaal lettertype geven we het ontwerp net dat beetje extra karakter.

We hechten ook veel waarde aan het vermelden van belangrijke informatie op het rouwdrukwerk. Wie moet er worden uitgenodigd voor het afscheid en hoe wordt het samenzijn of de koffietafel georganiseerd? Deze details worden zorgvuldig opgenomen. Zo kan uw rouwadvertentie geplaatst worden in de krant en in de edities waar de meeste mensen die uw dierbare kennen en zo uw kennisgeving lezen.

Bij ons staat uw dierbare centraal. Daarom we zorgen ervoor dat het rouwdrukwerk een persoonlijke en warme uitstraling heeft, die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van uw geliefde.

Gedachteniskaartjes: een liefdevol aandenken aan uw dierbare

Na de afscheidsdienst delen we vaak gedachteniskaartjes uit als een ontroerend bedankje en een tastbare herinnering aan uw geliefde. Deze kaartjes zijn als het ware een eerbetoon, een klein gebaar vol liefde. Door een prachtig gedicht of een mooie foto wordt het gedachteniskaartje buitengewoon persoonlijk.

We zorgen ervoor dat elk gedachteniskaartje een warme en toegankelijke uitstraling heeft, zodat het troost biedt en u een glimlach op uw gezicht krijgt als u eraan terugdenkt.

Dankbetuiging: een hartverwarmend gebaar

Soms is het gewoonweg onmogelijk om alle aanwezigen of mensen die hun medeleven hebben getoond persoonlijk te bedanken. Daarom bieden we de mogelijkheid om dankkaartjes te versturen of een dankbetuiging te plaatsen als advertentie in de krant. Meestal gebeurt dit ongeveer 6 weken na het afscheid.

Met onze warme en toegankelijke dankkaartjes en advertenties zorgen we ervoor dat uw oprechte woorden van dank geuit worden.

Condoleanceboeken: een plek om kostbare herinneringen te delen

De bijzondere momenten die we samen hebben beleefd, vormen de waardevolle herinneringen die we koesteren. Uw dierbare heeft veel mensen ontmoet en samen met hen onvergetelijke momenten gedeeld.

Het is van bijzondere waarde om deze herinneringen te lezen en te bewaren voor later. Zodat kunnen u en uw familie mooie anekdotes, kenmerkende eigenschappen en bijzondere momenten van uw dierbare herbeleven. Zelfs vanuit onverwachte hoeken.

Bij Schuren Uitvaartzorg bieden wij de mogelijkheid om steunbetuigingen en condoleances te ontvangen via een online condoleanceregister. Deze uitingen van medeleven worden verzameld en gebundeld in een prachtige condoleancebox, als een waardevol eerbetoon aan uw dierbare.

Digitale rouwuitingen: persoonlijk en direct

Alle rouwuitingen bieden we ook in digitale vorm aan. Zo kan iedereen snel bereikt worden tijdens moeilijke tijden.
Met behulp van de nieuwste interactieve mogelijkheden zorgen wij ervoor dat alle belanghebbenden op een persoonlijke en betekenisvolle manier met elkaar kunnen communiceren. Op deze manier kunnen we elkaar steunen en herinneringen delen, ongeacht de afstand.

Belangrijke tips bij het maken van kennisgeving en drukwerk

Belangrijke tips bij het maken van kennisgeving en drukwerk

  • Een ontwerp van het rouwdrukwerk kan ook gemaakt worden van persoonlijke spullen.
  • Via Whatsapp of andere social media kan de rouwbrief of rouwadvertentie ook worden verstuurd.
  • Het bereik van een rouwadvertentie is nog altijd erg groot.
  • Juist de uitgebreide herinneringen aan uw dierbare maken de meeste impact.