Afscheidslocatie

De keuze voor een afscheidslocatie is van groot belang, omdat het de sfeer en het gevoel van de uitvaart kan bepalen. Het is daarom essentieel om de locatie te vinden die het beste bij u past.

Afscheidslocatie:
Een betekenisvolle setting voor een persoonlijk afscheid

Er zijn verschillende mogelijkheden om de uitvaart plaats te laten vinden, zoals een kerk, de aula van een crematorium of een andere locatie naar keuze. Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we het belang van de juiste locatie en helpen we u graag bij het vinden van de beste optie.

Uitvaartcentra

In de regio Roermond hebben we de beschikking over crematorium ‘Tussen de bergen’ in Roermond en crematorium ‘Midden-Limburg’ in Baexem. Deze locaties bieden sfeervolle aula’s waarin u de uitvaartbijeenkomst op een persoonlijke manier kunt vormgeven. Ook in de regio Echt-Susteren werken we samen met crematorium Echt-Susteren om daar een passend afscheid te kunnen verzorgen.

Andere locaties

Naast deze bekende locaties is het ook mogelijk om de uitvaart op een andere locatie te laten plaatsvinden, zoals een geliefde plek of een sfeervolle zaal. Schuren Uitvaartzorg werkt samen met enkele speciale locaties in de regio die hiervoor geschikt zijn.

Thuis afscheid nemen

Een andere mogelijkheid is om het afscheid thuis te houden, in een huiselijke omgeving.

Afscheidscentrum Schuren Uitvaartzorg

Afscheidscentrum Schuren Uitvaartzorg

 

Binnenkort beschikt Schuren Uitvaartzorg ook over een eigen uitvaartcentrum, dat volledig is afgestemd op de behoeften van deze tijd. Hiermee willen we u een nog beter en persoonlijker afscheid vanuit het hart bieden. Dit uitvaartcentrum zal tegemoetkomen aan de behoeften van de gemeenten Roermond, Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen, Leudal en Beesel.