Kinderuitvaart

Afscheid nemen van geliefden is iets wat we het liefst nooit willen meemaken. Het verlies van een kind is dan ook het meest hartverscheurende verdriet in het leven. Wij begrijpen als geen ander dat u voor een mooi en passend afscheid wil zorgen. Een afscheid vormt immers de laatste herinnering die u heeft om in moeilijke tijden kracht uit te halen. Wij staan in deze droevige periode van uw leven voor u klaar. We luisteren graag naar uw wensen rondom een kinderuitvaart.

Een waardevolle herinnering

Afscheid nemen van uw kind gaat gepaard met intense emoties. Tijdens deze periode wordt u overweldigd door verdriet, maar heeft u ook zorgen over het regelen van de kinderuitvaart. Voelt u zich verloren in deze situatie? Schuren Uitvaartzorg ondersteunt u om de meeste zorgen rondom de uitvaart van u te ontnemen. Het is immers een rouwvolle periode waarin u de tijd moet kunnen nemen om uw emoties te verwerken. Eenieder neemt op zijn eigen, unieke manier afscheid van een kind. U kunt zich afvragen wat de mogelijkheden zijn bij een kinderuitvaart. Hoe kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke sfeer creëren op de uitvaart? Hoe wordt het een waardevolle herinnering? Deze vragen zijn begrijpelijk. Onze uitvaartbegeleiders begeleiden u stap voor stap tijdens dit moeilijke proces om een persoonlijk en uniek afscheid vorm te geven.

Voorbereiding kinderuitvaart

Tijdens de voorbereiding van een kinderuitvaart kan het erg moeilijk zijn om in deze emotionele periode belangrijke keuzes te moeten maken. U hoeft dit niet alleen te doen. Het kan daarom waardevol zijn om betrokken familieleden en anderen die uw kind dierbaar zijn erbij te betrekken. Een uniek afscheid vanuit het hart te realiseren waar wij naar streven. U kunt keuzes maken met betrekking tot bepaalde muziek, bloemstukken en het ophalen van waardevolle herinneringen. Is er een specifieke locatie die u doet denken aan uw kind? Ook hierin kijken we graag naar de mogelijkheden: dit kan een uitvaarthuis zijn, of juist een andere serene omgeving. Door uw wensen kenbaar te maken, kunnen wij de persoonlijkheid van uw kind in het afscheid verwerken. U kiest met Schuren Uitvaartzorg voor een uniek en persoonlijk eerbetoon aan het leven bij een kinderuitvaart.

De kinderuitvaart na het verlies

De kinderuitvaart na het verlies

Na het verlies van uw kind lijken de dagen, weken en maanden onwerkelijk. Elke ouder gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Sommigen lijken in een roes te leven en bij anderen voelt alles meer scherp. Hoe deze pijnlijke gebeurtenis ook wordt ervaren, er komt veel op u af. Helaas zijn er toch praktische zaken waar u veel beslissingen over moet nemen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij een deel van uw zorgen uit handen nemen, zodat u meer ruimte krijgt om de eerste stappen te maken in het plaatsen van dit verlies. We staan voor u klaar, voor een waardig afscheid tijdens een kinderuitvaart.