Steun na de uitvaart (Nazorg)

Met het afscheid beginnen de herinneringen. Momenten, beelden en zinnen die u wilt vasthouden en koesteren. Bij Schuren Uitvaartzorg zijn we er ook na de uitvaart voor u, om u te ondersteunen bij de praktische zaken en om samen stil te staan bij de afhandeling van formaliteiten als nazorg.

Praktische zaken regelen

Er gaan nog veel moeilijke momenten komen. De dag van het afscheid heeft u hopelijk de kracht en de energie gegeven om die momenten te trotseren. En juist in deze moeilijke periode moeten er verschillende praktische zaken afgehandeld worden. Daar aandacht voor vrij maken, is niet altijd even eenvoudig.

Met die praktische zaken zijn wij u graag van dienst. Bijvoorbeeld bij het regelen van de benodigde documenten, zoals de akte van overlijden. We helpen u bij het uitzoeken en mogelijk opzeggen van verzekeringen, abonnementen en andere administratieve taken.

Nazorg na een begrafenis

Als u hebt gekozen voor een begrafenis, kunt u samen met ons een steenhouwer selecteren om een grafsteen te laten vervaardigen en plaatsen. Zo creëren we een blijvende en persoonlijke herinnering.

Bij het kiezen van een grafsteen is het belangrijk om rekening te houden met de regels en voorschriften van de begraafplaats, het materiaal en ontwerp van de steen zorgvuldig te overwegen, persoonlijke inscripties en details toe te voegen, het budget in gedachten te houden, en advies van de steenhouwer te vragen om een weloverwogen keuze te maken die de herinnering aan uw dierbare op een betekenisvolle manier eert.

Onthoud dat het kiezen van een grafsteen een persoonlijke en emotionele beslissing is. Neem gerust de tijd om uw opties te overwegen.

Partners

Nazorg na een crematie

 

Na een crematie kan de asbus wettelijk na één maand worden overhandigd. U kunt ervoor kiezen om de asbus langer te bewaren. In de tussentijd kunt u de mogelijkheden verkennen voor fysieke herinneringsproducten, zoals urnen en sieraden, waarmee u uw herinneringen kunt koesteren en een mooi aandenken kunt hebben.

Urnen en Sieraden

Creëer een bijzondere herinnering

 

Het regelen van een uitvaart is een intensief proces. Bij Schuren Uitvaartzorg staan we klaar om u te ondersteunen en een afscheid vanuit het hart te verzorgen. We bieden een persoonlijke en creatieve invulling om een bijzonder en warm moment te creëren als blijvende herinnering ook als nazorg na het afscheid.

Contact