Verzorging en opbaren

De laatste verzorging en opbaren speelt een waardevolle rol in het rouwproces. Het biedt de mogelijkheid om op een liefdevolle manier afscheid te nemen en helpt bij het verwerken van het verlies.

Een liefdevolle verzorging voor een waardevol afscheid

 

Door uw dierbare met zorg en respect te verzorgen, kunt u hem of haar nog een laatste keer zien en herinneren zoals hij of zij was. Dit kan troost en een gevoel van verbondenheid bieden. Bovendien geeft het u de gelegenheid om op uw eigen tempo afscheid te nemen en uw emoties te uiten. Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we hier de waarde van en daarom bespreken wij dit altijd met u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Door uw dierbare met liefdevolle zorg te omringen, zorgen we ervoor dat u hem of haar kunt blijven zien en herinneren zoals hij of zij was. Natuurlijk verzorgen en kleden de overledene volledig. Het gebruik van persoonlijke elementen, zoals zijn of haar favoriete parfum, make-up of andere persoonlijke bezittingen, kan u een gevoel van herkenning en warmte geven.

Meer weten?

Opbaring, nog even samen zijn

 

In alle rust en op gepaste manier persoonlijk afscheid nemen. Nog even samen zijn: dat kan met het opbaren van uw dierbare. Na het overlijden is het van onschatbare waarde om op speciale momenten dicht bij uw dierbare te zijn. Bij Schuren Uitvaartzorg begrijpen we dit en bieden we verschillende mogelijkheden voor een opbaring.

Mogelijkheden opbaring

 

U kunt ervoor kiezen om uw dierbare thuis op te baren, in de vertrouwde omgeving waar u op elk gewenst moment bij hem of haar kunt zijn. Een andere optie is om gebruik te maken van ons warme uitvaartcentrum, waar we met persoonlijke details de herinnering aan uw dierbare versterken. Op die manier geven we u de ruimte en gelegenheid om uw dierbare te bezoeken en toch dichtbij te zijn.

Hoe gaat opbaren in zijn werk?

Lees hier meer